На Київщині проходить регіональний етап програми особистісного та професійного розвитку молоді «ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ»

image
29 Липня 2019, 11:37
Поділитися:

Навчання розпочалось з мотиваційного виступу голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна. На прикладі власної історії зростання та становлення Михайло Каренович показав важливість участі молоді у процесі державотворення. Інвертувати в себе та використовувати з максимальною користю особистий час для саморозвитку та самовдосконалення, бути ініціативним та брати на себе відповідальність. Сьогоднішній час змін відкриває можливості для самореалізації.«У вас сто відсотків часу. Більше його не буде, але зараз у вас його достатньо для саморозвитку. Не женіться за грошима, вони вас і так наздоженуть. Женіться за тим, щоб бути кращим з кращих», – підкреслив голова КОДА.

Захід відвідали заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Шкуро та керівниця управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації.

Головна мета програми створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

За результатами соціологічного дослідження «Молодь України – 2018», проведеного ТОВ «Перша рейтингова система» на замовлення Міністерства молоді та спорту України, 55,5 % опитаної молоді вважає, що ніяким чином не може вплинути на те, що відбувається в Україні. Саме тому програма «Державотворець» покликана показати молоді, що їх особисті та професійні досягнення впливають на успіх усієї країни.

Навчання регіональних координаторів програми «Державотворень» проводиться Міністерством молоді та спорту України, Українською академією лідерства за сприяння проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» та у партнерстві з Київською обласною державною адміністрацією.

60 державотворців з усіх регіонів України протягом 28-29 липня матимуть ряд воркшопів від провідних тренерів України щодо проектного менеджменту, роботі в команді, управління комунікаціями, роботи з партнерами.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація