На Київщині проходять тренінги для підприємців

image
27 Лютого 2020, 15:57
Поділитися:

З лютого 2020 року стартувала Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України та Прем’єр-Міністра, метою якої є спрощення доступу мікро та малого бізнесу до банківського кредитування.

Зростання кількості українців, які скористаються можливостями цієї Державної програми, стимулюватиме підприємницьку активність та створення робочих місць, сприятиме розвитку інноваційних і ефективних підприємств,  що підвищуватиме продуктивність праці та рентабельність, а це в свою чергу збільшуватиме відрахування до  державного бюджету України, що дозволить  безперебійно фінансувати Програму.

За попередніми розрахунками програма сприятиме створенню понад 90 тис нових робочих місць у перший рік та залученню близько 2 млрд внутрішніх інвестицій в українську економіку (у сферу мікробізнесу). За 5 років дії сума виданих у рамках Програми кредитів може скласти до 30 млрд грн.

Київська обласна державна адміністрація долучилася до ініціативи Уряду та оголосила старт тренінгів «Доступні кредити 5-7-9» для підприємців області.

Першими інформативний курс під час обласного тренінгу, який провели спеціалісти Департаменту економічного розвитку та торгівлі КОДА пройшли відповідальні особи з районів та міст Київщини, які будуть проводити тренінги на місцях.

Інформаційний семінар «Доступні кредити 5-7-9%» нещодавно провели у м. Фастів, на якому підприємці міста отримали детальні роз’яснення щодо порядку кредитування та ознайомилися з тими умовам кредитування, які надає кожен банк-учасник.

12 березня перший тренінг «Доступні кредити 5-7-9» для суб’єктів  малого та середнього бізнесу відбудеться в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості.

Тренінги «Доступні кредити 5-7-9» будуть проводитись у всіх районах та містах області. Анонсуватимуться заходи на офіційних сайтах РДА та МВК.

Слідкуйте за новинами у своєму районі/місті та скористайтеся можливістю стати учасником Державної програми.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація