На Київщині продовжуються перевірки інтернатних закладів соціального захисту населення

image
2 Лютого 2021, 17:40
Поділитися:

На Київщині продовжуються перевірки інтернатних закладів соціального захисту населення щодо посилення протипожежної безпеки.

Так, заступник голови облдержадміністрації Олег Торкунов, директор департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан разом з начальником сектору техногенної безпеки ГУ ДСНС у Київській області Юрієм Чаплінським провели нараду з директорами інтернатних закладів області. Був обговорений стан виконання приписів попередніх перевірок Державної служби з надзвичайних ситуацій, заплановані навчання з евакуації підопічних та гасіння пожежі, надані доручення з посилення нічного чергування та інше.

“Після пожежі у Харківському приватному геріатричному пансіонаті, за дорученням голови облдержадміністрації Василя Володіна, ми ініціювали ретельні перевірки всіх закладів соціальної сфери, які входять у перелік об’єктів підвищеного ризику. Тому ще раз звертаюся до директорів закладів області – зверніть увагу на протипожежні норми, техногенну безпеку ваших установ. Подібна трагедія не має повторитись”, – зауважив заступник голови облдержадміністрації Олег Торкунов



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація