На Київщині презентували виставку «Область Героїв»

image
14 Жовтня 2022, 17:42
Поділитися:

На залізничному вокзалі в місті Біла Церква презентували виставку «Область Героїв». Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram

«Київщина – область героїв, яких ми повинні знати в обличчя. Саме тому ми започаткували фотопроект “Область героїв”, що розкаже про тих, хто став на захист Української держави», – зазначив голова Київської обласної військової адміністрації. 

На виставці представлені герої з різних районів та територіальних громад області, які брали участь в обороні регіону і/або продовжують давати відсіч ворогу на сході чи півдні України і зараз. Разом із фотографією захисника розміщена також коротка біографічна довідка та інформація про деталі бойового шляху захисника.

У публікації очільника йдеться про декілька героїв, які представлені на виставці: “Змій” – студент-програміст, який разом із батьком пішов добровольцем на початку повномасштабного вторгнення; “Пітбуль” – електрозварювальник, який займався ремонтом автомобілів; “Оса” – в цивільному житті очолював приватну компанію.

Як зауважив Олексій Кулеба, фотографії та історії військових згодом будуть розміщені на інших пасажирських залізничних вокзалах Київської області.

Раніше повідомлялося, що виставка «Область героїв» приурочена до 14 жовтня – Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 80-річчя створення УПА. 

Фотопроект реалізується в партнерстві з АТ “Укрзалізниця”.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація