На Київщині правоохоронці припинили діяльність злочинного угрупування по виробництву та збуту наркотиків (відео)

image
15 Листопада 2021, 15:05
Поділитися:

15 ноября 2021 г. 15:01

Четверо мешканців столиці та Київської області в одному з нежитлових приміщень на території міста Бровари облаштували нарколабораторію. Викрили злочинну діяльність наркозбувачів працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з УБН в Київській області ДБН НПУ.

Про це KV повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

“Чоловіки облаштували спеціальне приміщення на території Броварського району, де і виготовляли наркотики, зокрема амфетамін”, – повідомили правоохоронці.

в Телеграм

“Справу” організував киянин та троє його поплічників. Наркотики молодики збували через одну із служб доставок по всій території України, продавали і до республіки Польща. За 1 кілограм наркотику правили понад 48 тисяч гривень.

Правоохоронці провели низку санкціонованих обшуків та вилучили 20 кілограмів готової речовини амфетаміну, 120 літрів амфетаміну у рідкому стані, 5 кілограмів прекурсору “фенілнітропропен”, 600 літрів інших прекурсорів, а також лабораторне обладнання.

“Загальна вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 15 млн гривень. Фігурантів затримано у порядку ст. 208 КПК України”, – повідомили в поліції.

Напомним, полицейские Киева изъяли у мужчины наркотики и психотропы на полмиллиона гривен. Злоумышленник сбывал “товар” через виртуальный наркомагазин, созданный в одном из мессенджеров.

Читайте: В Киеве пресекли деятельность сети по сбыту наркотиков через интернет

Фото: Відділ комунікації поліції Київської області

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона