На Київщині повернули світло до майже 100 тисяч будинків, знеструмлених через негоду

image
30 Червня 2022, 15:13
Поділитися:

30 червня 2022 г. 15:03

На Київщині негода стала причиною аварійних відключень електроенергії. Через погіршення погодних умов 29 червня було повністю знеструмлено 215 населених пунктів, 312 залишились без світла частково.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Протягом 29 червня електромонтери вже встигли повернути світло для майже 100 тисяч родин у 269 населених пунктах, що знеструмлювалися повністю або частково”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Для оперативної ліквідації наслідків негоди задіяли 127 бригад, які працюють у посиленому режимі.

Загалом учора в Київській області через погіршення погодних умов було повністю знеструмлено 215 населених пунктів, 312 — частково. Пошкоджено 266 повітряних ліній та 5 193 трансформаторних підстанцій.

У першу чергу, фахівці ДТЕК відновлюють енергопостачання соціально значущих споживачів, таких як лікарні, промислові об’єкти, великі ділянки з найбільшою кількістю знеструмлених будинків і квартир.

Нагадаємо, 29 червня біля села Демидів Вишгородського району було зруйновано міст через річку Ірпінь. Наразі рух транспорту через мостову переправу тимчасово обмежений. Попередньо відомо, що у результаті події, яка сталася внаслідок удару блискавки, загинула одна людина, ще двоє – поранено.

Читайте: У Броварському районі на Київщині величезний град пошкодив автівки

Фото: КОВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона