На Київщині посилять заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19

image
16 Березня 2020, 22:09
Поділитися:

Сьогодні, 16 березня, відбулось позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом  тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської ОДА Василя Володіна.

У ході роботи члени обласної комісії заслухали про посилення невідкладних заходів щодо запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом.

“Сьогодні ситуація на території області знаходиться під контролем. В Київській області не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус, але ми повинні бути готовими до зміни ситуації. Тому зберігаємо спокій і подовжуємо працювати. Ми повинні зробити більше ніж максимум щоб врятувати здоров’я і життя людей”, – зазначив Василь Володін.

За підсумками обговорень було вирішено обмежити пересування населення між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої необхідності, проведення культурних, політичних, соціальних, релігійних заходів за масовою участю громадян, роботу закладів громадського харчування, торгівельних закладів, готелів і хостелів, релігійних установ, проведення масових богослужінь, екскурсійних заходів. Крім того, тимчасово призупинять роботу спортивнікомплекси, басейни, музеї, бібліотеки, закладипобутового обслуговування населення та розважальнізаклади.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація