На Київщині понад дві години гасили пожежу в церкві, – ФОТО

На Київщині понад дві години гасили пожежу в церкві, – ФОТО
20 Січня 2023, 15:52
Поділитися:

У п’ятницю, 20 січня, у селі Гнідин, що в Бориспільському районі, спалахнула церква святого Миколая-Чудотворця. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 09:39. Вогонь охопив площу у 375 квадратних метрів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Київській області.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

На Київщині сталося загоряння в церквіНа Київщині сталося загоряння в церквіНа Київщині сталося загоряння в церкві

Як розповіли у Головному управлінні ДСНС у Київській області, на місце події виїхали чергові караули 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Борисполя, 45-го посту села Проліски та команди сільських пожежників із Гнідина, Вишеньок і Гори.

Вогнеборці понад дві години гасили церкву. Повністю ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося о 12:06. Про постраждалих не повідомляється. На місце події виїжджали вісім пожежних машин. Наразі експерти з’ясовують причини загоряння.

Нагадаємо, ми писали про те, що у Києві рятувальники ліквідували пожежу в торгівельних кіосках. Внаслідок пожежі 2 МАФи згоріли повністю, один частково пошкоджено.

Також повідомляли, що столичні рятувальники ліквідували пожежу на території приватного гаражного кооперативу. Жертв та постраждалих внаслідок загоряння немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua