На Київщині поліція затримала серійних крадіїв на місці злочину

image
12 Лютого 2019, 11:01
Поділитися:

На Київщині поліція затримала серійних крадіїв на місці злочину
Автор Visnik, Опубліковано: Лютий 12th, 2019

Зловмисниками виявилися двоє жителів Васильківщини, віком 27 та 30 років, які вже були засуджені за скоєння аналогічних злочинів. Поліція звернулась з клопотанням до суду про обрання для них міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Однак, одному з фігурантів #суд обрав домашній #арешт, а іншого – відпустили із залу суду.

Затримали молодиків на місці скоєння чергового злочину оперативники карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Васильківський відділ поліції.

Так, у селищі #Глеваха вони проникли до приміщення шиномонтажу шляхом пошкодження замка, звідки викрали вартісне обладнання та автомобільні шини.

Наразі зловмисники ґрунтовно підозрюються у скоєння 17 фактів крадіжок.

Щоб довести їхню причетність до скоєння низки крадіжок, працівники поліції провели ряд слідчих дій, призначені відповідні експертизи. Також провели 7 санкціонованих обшуків за місцем їхнього проживання, де виявили та вилучили речові докази – викрадене майно.

За всіма виявленими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (#Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час працівники поліції продовжують роботу щодо встановлення та затримання їхніх поплічників. Перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших злочинів на території району та області.

Поліція Київської області

Джерело: Вісник Переяславщини