На Київщині поліцейські затримали групу небезпечних зловмисників, які скоїли умисне вбивство у Києві

image
6 Березня 2021, 20:17
Поділитися:

На Київщині поліцейські під час спеціальної операції затримали групу небезпечних зловмисників, які скоїли умисне вбивство у столиці

Не зважаючи на те, що велика кількість поліцейських Київщини задіяні на охорону виборчих дільниць, боротьба зі злочинністю, безпека та спокій громадян – понад усе.

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців двох областей зловмисникам не вдалося уникнути кримінальної відповідальності за скоєння тяжкого злочину.
Їх затримав наряд групи реагування патрульної поліції Макарівського відділення поліції на трасі Київ-Чоп під час спеціальної поліцейської операції.

Так, до чергової частини поліції Київщини надійшло оперативне орієнтування щодо розшуку зловмисників, які пересуваються на автомобілі «Ford». Водій та пасажири цієї автівки ґрунтовно підозрювались у скоєння навмисного вбивства у столиці.

Орієнтування отримали всі наряди поліції Київщини і для затримання небезпечних злочинців на території столичної області була введена спеціальна поліцейська операція .

Близько 5-ї години ранку під час патрулювання наряд реагування патрульної поліції у Макарівському районі помітив схожу за прикметами автівку і почали переслідувати, вимагаючи водія зупинитися.

Злагодженими діями поліцейські затримали чотирьох чоловіків і передали їх ініціаторам розшуку – столичним колегам.