На Київщині підлітки на електросамокаті влетіли в автомобіль, – ВІДЕО

На Київщині підлітки на електросамокаті влетіли в автомобіль, – ВІДЕО
4 Червня 2024, 15:43
Поділитися:

В Ірпені на вулиці Центральна, 1 червня, підлітки на електросамокаті влетіли в авто. Відомо, що на одному самокаті. неповнолітні рухались вдвох.

Про це повідомляє КП “Муніципальна варта” Ірпінської міської ради.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити. 

Неповнолітні, які вдвох рухались на електросамокаті, спробували на пішохідному переході швиденько пересікти проїзджу частину. Наслідки: пошкоджений автомобіль Ford Focus, неповнолітня отримала тілесні ушкодження, на водія автомобіля поліцією складений протокол про адміністративне правопорушення.

Зауважимо, електросамокати на законодавчому рівні прирівняли до транспортних засобів.

Під час користування ними слід дотримуватися таких правил:

їхати якомога правіше проїзною частиною;не керувати в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння;використовувати світловідбиваючі елементи;не перевозити пасажирів, якщо це не передбачено конструкцією;під час руху електросамокатом використовувати засоби безпеки та їздити у шоломі. дотримуватися загальних ПДР.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що до патрульних у Києві звернулися дві схвильовані жінки, які повідомили, що під час прогулянки їхні діти поїхали на самокатах у невідомому напрямку. Вони спробували відшукати малечу самостійно, але їм це не вдалося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua