На Київщині під час обшуків у підпільному цеху з виготовлення алкоголю вилучили більше 4 тисяч літрів “продукту”

image
19 Червня 2023, 19:29
Поділитися:

19 червня 2023 г. 19:27

У Бориспільському районі Київщини правоохоронці припинили діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції. Під час санкціонованих обшуків було вилучено 4,2 тис. літрів спирту та спиртовмісної речовини, пластикову тару та обладнання для виробництва.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби Бюро економічної безпеки України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляється, правоохоронці припинили діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції у Бориспільському районі.

Слідством встановлено, що група осіб організувала незаконне виготовлення підакцизних товарів, а саме спирту етилового, спиртових дистилятів та інших алкогольних напоїв. Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат виготовляли в приватному будинку. Контрафактну продукцію розливали у пластмасову тару та реалізовували великими партіями перевіреним клієнтам.

Згідно з повідомленням, за результатами обшуків, співробітники БЕБ вилучили 4,2 тис. літрів спирту та спиртовмісної речовини. Також вилучено пластикову тару та обладнання для виробництва.

Орієнтовна вартість вилученої контрафактної продукції та обладнання становить понад 1,5 млн грн.

Повідомляється, що фігурантам загрожує позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, у столиці правоохоронці викрили схему незаконного виробництва та збуту алкогольних напоїв. “Виробництво” ділки розмістили в гаражному кооперативі, збували продукцію через інтернет та на столичних ринках. В ході обшуків було вилучено понад 7 тисяч літрів контрафактного продукту.

Читайте: У Києві в підпільних виробників алкоголю вилучили контрафакту на 2 млн гривень

Фото: пресслужба БЕБ.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона