На Київщині патрульна поліція вилучила у водія гранату типу РГД-5 (Фото)

image
26 Лютого 2019, 11:07
Поділитися:

На Київщині патрульна поліція вилучила у водія гранату типу РГД-5 (Фото)
Автор Visnik, Опубліковано: Лютий 26th, 2019

Суботній ранок для патрульних виявися досить насиченим на події: затримали водія, який перевозив предмет схожий на гранату та пасажира, який перебував у розшуку за грабіж.

На автодорозі “Київ-Ковель” увагу охоронців порядку привернув автомобіль Mercedes-Benz. За кермом транспортного засобу перебував 29-річний громадянин.

Під час спілкування з поліцейськими водій помітно нервував та намагався якнайшвидше завершити розмову. На запитання, чи немає у нього при собі заборонених предметів або речовин, він відповів, що ні. Проте поведінка чоловіка здавалася підозрілою. Тому, керуючись статтею 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, як громадянина так і транспортного засобу.

Під час огляду поліцейські виявили у водія предмет схожий на гранату типу РГД-5. Походження даного предмету і мети зберігання даний громадянин пояснити не може.

Окрім водія в авто знаходився ще 27-річний пасажир. Патрульні перевірили його за інформаційними базами та встановили, що він розшукується Ірпінським відділом поліції за скоєння злочину, передбаченого ч.2ст.186 ККУ(Грабіж).

Для проведення відповідних слідчих дій та вилучення цього предмету на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.
Надалі справою займатимуться слідчі.

Джерело: Вісник Переяславщини