На Київщині організовано об`їзд на дорозі до Іванкова через підтоплення переправи (фото)

image
14 Квітня 2023, 10:44
Поділитися:

14 квітня 2023 г. 10:44

У Іванкові Київської області підтопило тимчасову переправу через розмиту дамбу. Наразі об’їзд організовано через село Кухарі. Для забезпечення руху на місці працюють правоохоронці.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА)

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Внаслідок рясних опадів та підняття рівня води в річці Тетерів, тимчасову переправу на автодорозі Київ – Овруч підтоплено. Станом на ранок 14 квітня міст закритий для пересування будь-якої транспортної техніки”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що об’їзд цієї ділянки здійснюється через село Кухарі.

Як зауважив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов, поліція забезпечує правопорядок та допомагає громадянам подолати наслідки стихійного лиха.

Нагадаємо, вчора, 13 квітня, у Вишгородському районі Київської області в селищі Іванків розмило дамбу місцевого ставка та підтопило дві вулиці.

Читайте: В Іванкові опади розмили дамбу, вода підтопила вулиці (фото)

Як інформувала KВ, у КМВА попередили про небезпечні гідрологічні явища 13-14 квітня. Як зазначили в адміністрації, внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС, на річці Дніпро у Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області відмічатиметься затоплення заплавних територій, низьких ділянок та прирічних земель. Зокрема у столиці є ризик підтоплення окремих територій Голосіївського, Дарницького, Деснянського та Дніпровського районів.

Читайте: Влада Києва попереджає містян про високий ризик підтоплень (території)

Фото: Facebook Андрія Нєбитова

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона