На Київщині оновлено епідемічне зонування через коронавірус

image
11 Вересня 2020, 13:43
Поділитися:

З 00.00 години 14 вересня  2020 року на території мм. Ірпінь, Фастів та Києво-Святошинського і Яготинського районів Київської області встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення було прийнято 11 вересня під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено на території мм. Березань, Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Обухів, Переяслав Ржищів, та у Баришівському, Білоцерківському, Бориспільському, Броварському, Васильківському, Вишгородському, Іванківському, Макарівському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому, Таращанському, Фастівському районах.

На території решти районів, міст обласного значення та ОТГ Київської області застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

«Кількість захворювань зростає, тому маємо реагувати відповідно. Місцеву владу та контролюючі органи прошу проінспектувати впровадження відповідних протиепідемічних заходів в населених пунктах. Мешканців закликаю відповідально ставитися до здоров’я свого та своїх близьких. Не нехтуйте простими правилами безпеки. Носіть маски, мийте частіше руки, дотримуйтесь соціальної дистанції. Тільки так подолаємо пандемію», – зазначає голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація