На Київщині обмінялися досвідом з молодіжними практиками на сільських територіях

image
16 Грудня 2019, 15:57
Поділитися:

Департамент агропромислового розвитку спільно з Київською обласною молодіжною радою, Студениківською ОТГ та молодіжною радою при Яготинській РДА продовжили знайомство з розвитком молодіжної політики в Київській області.

Члени Молодіжної ради при Яготинській райдержадміністрації презентували свої досягнення та поділилися досвідом вдалої комунікації. Місцевий вчитель Вадим Корнієнко розповів про шляхи написання власного проєкту, можливий пошук його реалізації. Також учасники спробували знайти нові ідеї розвитку громади, району.

В рамках програми здійснили візит до Яготинської картинної галереї, яка розташована в історичному будинку – палаці графа Розумовського та князів Рєпніних. В експозиції галереї широко представлені твори українського мистецтва – зразки живопису, скульптури, графіки, декоративного мистецтва, зокрема, глибоко висвітлена творчість художників Яготинщини. Окрасою експозиції є найбільш повне зібрання творів народної художниці України Катерини Білокур.

Також учасники відвідали Фермерське господарство “Тетяна-2011”, де познайомилися з успішним веденням господарської діяльності на сільських територіях. Про вирощування зернових та технічних культур, інтенсивний яблуневий сад, сучасний комплекс з вирощування кіз за новітніми технологічними нормами розповів ефективний управлінець Василь Цвик.

Створення продукту з високою доданою вартістю – власна продукція торгової марки «Zinka». Продукція представлена в 75 торгових мережах Києва й України. Додатковим бонусом від засновника господарства стала дегустація фермерських продуктів з козиного молока та крафтових сирів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація