На Київщині майже 800 тисяч жителів у 2018 році отримали пільги та субсидії

image
8 Лютого 2019, 17:00
Поділитися:

Стан виконання програм соціального захисту з державного та обласного бюджетів за 2018 рік, організація надання соціальних послуг та програма підтримки пільгових категорій населення були темою розмови під час засідання, присвяченого річному звіту Департаменту соціального захисту населення.
Захід відбувся під головуванням очільника Київщини Олександра Терещука за участі заступника голови Київської ОДА В’ячеслава Кучера, директора Департаменту соцзахисту населення Ігоря Мещана, а також працівників районних служб соцзахисту.
Прозвучала інформація, що протягом минулого року на Київщині допомогу отримали 796 965 громадян, компенсації та субсидії сягнули суми 5,8 млрд гривень.
192,8 тис осіб отримали пільги з оплати житлово-комунальних послуг, а субсидію для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги було призначено 213,9 тисячам домогосподарств. Ще 8,8 тисяч власників приватних осель отримали субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу. Також 81 особі з Держбюджету виплачено 69,8 млн. грн для придбання житла. Також було обговорено план дій на 2019 рік.

Яна ВЕРХІВСЬКА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама