На Київщині ліквідувано чергову схему продажу фальсифікованого алкоголю

image
18 Липня 2023, 19:12
Поділитися:

18 липня 2023 г. 19:05

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області зупинили незаконну діяльність із продажу алкогольної продукції у Білоцерківському районі.Всього вилучено 6,5 тисяч літрів спирту та спиртовмісних речовин, орієнтовна вартість яких становить понад 1,5 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з повідомлення БЕБ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Слідством встановлено, що група осіб організувала та упродовж останніх двох років незаконно купувала та збувалаалкогольні напої та інші спиртовмісні продукти.Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат закуповувався в бочках великими партіями. У подальшому продукцію розливали та фасували в пластикову тару різних об’ємів та продавали перевіреним клієнтам.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Детективи БЕБ провели обшуки за адресами складів та фактичного проживання фігурантів кримінального провадження. Всього вилучено 6,5 тисяч літрів спирту та спиртовмісних речовин. Окрім того, вилучено обладнання, мобільні телефони тощо. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 1,5 млн гривень.

Розслідування триває, детективи встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, використання при продажу товарів, підроблених марок акцизного податку) та ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів).

Читайте: В Обухівському районі правоохоронці викрили підпільне виробництвоалкоголю

Фото: БЕБ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона