На Київщині ліквідували мережу збуту контрафактних цигарок на понад 3 млн гривень (фото)

image
9 Грудня 2022, 17:54
Поділитися:

9 грудня 2022 г. 17:45

У Київській області правоохоронці викрили та ліквідували мережу зі збуту контрафактної тютюнової продукції на на 3,4 млн гривень. Цигарки “підприємці” замовляли через інтернет та збували у роздріб.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, організували продаж контрафактних тютюнових виробів без марок акцизного податку мешканці Обухівського району на території Київської області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Діяла замкнута схема: замовлення цигарок через Інтернет, а їх збут через налагоджену мережу пунктів роздрібної торгівлі.

За результатами проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту підакцизної продукції з незаконного обігу вилучено понад 45 тис. пачок тютюнових виробів. За даними правоохоронців, їх вартість становить 3,4 млн гривень.

На даний час у рамках розслідування встановлюються всі обставини протиправної діяльності та причетні до неї особи, уточнюються збитки державі від несплати податків та нелегальної торгівлі підакцизною продукцією.

Нагадаємо, у Сквирській громаді Київської області правоохоронці провели відпрацювання з протидії нелегальному ринку підакцизної продукції. Було перевірено понад 20 торговельних територій та приміщень. Поліцейські вилучили алкоголю та тютюну на суму понад 120 тисяч гривень

Читайте: На Обухівщині правоохоронці вилучили у підприємця майже 2 тонни сурогатного алкоголю

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона