На Київщині ліквідовують наслідки сьогоднішньої негоди (фото)

image
27 Липня 2023, 17:32
Поділитися:

27 липня 2023 г. 17:26

На території Броварського, Обухівського, Бориспільського та Білоцерківського районів фіксують повалення дерев та опор електромереж на проїжджу частину та дахи житлових будинків і приватного сектору.Внаслідок буревію були повністю або частково знеструмлені більше 220 населених пунктів.

Про це KВдізналася із повідомлення пресслужби Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Масові пошкодження та відключення електроенергії сталися в громадах Броварського, Обухівського, Бориспільського та Білоцерківського районів”, – йдеться в повідомленні Київської ОВА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що рятувальники фіксують повалення дерев та опор електромереж на проїжджу частину доріг та дахи житлових будинків і приватного сектору, що призвело до руйнації покрівель, підтоплення підвальних приміщень.

“Внаслідок буревію були повністю або частково знеструмлені більше 220 населених пунктів. Найбільше пошкоджені Рокитнянська, Таращанська, Ставищенська та Узинська громади Білоцерківського району”, – наголосили у пресслужбі.

Раніше KВповідомила, що у Київській області та в столиці 26 і в ніч на 27 липня пройшла гроза, що супроводжувалась сильними поривами вітру. Було повалено дерева, багато гілля впало на електромережі. Внаслідок негоди знеструмлено 239 населених пунктів, наразі електропостачання відновлено у 87 селищах.

Читайте: У Києві та області негода повалила дерева, знеструмлено понад 230 населених пунктів (фото)

Фото: КОВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона