На Київщині двоє чоловіків підірвалися на рашистській міні, – ФОТО

image
19 Травня 2022, 12:14
Поділитися:

На Київщині у Бучанському районі, між населеними пунктами Липівка та Королівка, двоє чоловіків підірвались на протипіхотній міні ОЗМ-72. Її на полі залишили російські загарбники. Дивом чоловіки залишилися живі.

Про це повідомили у поліції Київської області.

Ми маємо Telegram-канал. Там ми публікуємо ще більше важливих та акутальних новин. Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

На Київщині двоє чоловіків підірвалися на ворожій міні

За інформацією правоохоронців, 52-річного та 48-річного чоловіків госпіталізували до Макарівської лікарні з політравмами. Поліція Бучанщини за вказаним фактом розпочала досудове розслідування.

На Київщині двоє чоловіків підірвалися на ворожій міні, Поліція Київської області/Facebook

На Київщині двоє чоловіків підірвалися на ворожій міні, Поліція Київської області/Facebook

Також правоохоронці знову закликають мешканців Київщини уникати лісів та польових доріг на деокупованих територіях.

Вкотре закликаємо громадян уникати лісових та польових доріг на деокупованих територіях. У разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонуйте на спецлінію “102”, – наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у селі Андріївка, поблизу Макарова, у Київській області тракторист виїхав у поле для проведення польових робіт та натрапив на протитанкову міну, яку залишили російські окупанти. Про це повідомила пресслужба Національної поліції Київської області.

Також ми повідомляли, що у Бучі на Київщині рашисти підклали гранату у фортепіано 10-річної дівчинки. Та на щастя, вона не спрацювала. Завдяки пильності матері дівчинки, вдалося уникнути нещасного випадку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua