На Київському іподромі у неділю, 3 вересня, пройдуть змагання 42 коней рисистих порід

image
2 Вересня 2023, 18:03
Поділитися:

2 вересня 2023 г. 18:01

На Київському іподромі у неділю, 3 вересня, відбудуться випробування коней рисистих порід. Проведуть сім заїздів, у яких візьмуть участь 42 рисаки. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на КП “Київський іподром”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначили в КП “Київський іподром”, сім заїздів, у яких візьмуть участь 42 рисаки, обіцяють приємно вразити шанувальників рисистих випробувань.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Спільно з громадськістю працюємо над тим, щоб підвищити популярність іподромних випробувань у столиці. Змагання рисистих коней на Київському іподромі – це шанс побачити у дії найшвидших та найвитриваліших рисаків. Глядачі матимуть можливість підтримати наїзників та їхніх коней, спостерігаючи за запеклими змаганнями на різних дистанціях. Подія стане дійсно незабутньою для тих, хто цікавиться рисистими випробуваннями та красою коней різних рисистих порід”, – йдеться в дописі.

Захід відбудеться на Київському іподромі за адресою: метро “Іподром”, проспект Академіка Глушкова, 10, початок о 13:00. Вхід безоплатний.

Нагадаємо, відкриття бігового сезону на столичному іподромі відбулося 7 травня 2023 року. У перших шести заїздах взяли участь 34 рисаки французької рисистої породи. А 16 липня пройшли змагання коней рисистих порід за почесну нагороду “Дербі”. Наїзники та любителі кінного спорту цілий рік чекають та інтенсивно готуються до цього заходу. Оскільки це змагання для чотирирічних коней, то приймати в ньому участь коні можуть тільки один раз в житті. Заїзди проходять кожної неділі.Так, 20 серпня провели вісім заїздів, у них брали участь 44 рисаки.

Читайте: У Київському зоопарку розпочався кавуновий сезон (фото)

Фото: КП “Київський іподром”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона