На Київському іподромі сьогодні проходять випробування для 44 коней рисистих порід

image
20 Серпня 2023, 12:03
Поділитися:

20 серпня 2023 г. 12:02

На Київському іподромі у неділю, 20 серпня, відбудуться випробування коней рисистих порід. Проведуть вісім заїздів, у яких візьмуть участь 44 рисаки. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на КП “Київський іподром”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначили в КП “Київський іподром”, відбудуться кінні перегони, і перед глядачами відкриються унікальні здібності найкращих представників рисистих порід. Це чудова нагода насолодитись спортивними досягненнями коней та неперевершеною атмосферою спортивних змагань. Адже рисаки та їх наїзники навіть в умовах війни продовжують тренування та готуються до спортивних випробувань.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Наїзники продемонструють вишуканість та взаємодію зі своїми рисистими кіньми. Така подія стане справжнім святом для всіх присутніх, зарядивши всіх енергією спортивної боротьби та винятковими виступами”, – йдеться в повідомленні.

Захід відбудеться на Київському іподромі за адресою: метро “Іподром”, проспект Академіка Глушкова, 10, початок о 13:00. Вхід безоплатний.

Нагадаємо, відкриття бігового сезону на столичному іподромі відбулося 7 травня 2023 року. У перших шести заїздах взяли участь 34 рисаки французької рисистої породи. А 16 липня пройшли змагання коней рисистих порід за почесну нагороду “Дербі”. Наїзники та любителі кінного спорту цілий рік чекають та інтенсивно готуються до цього заходу. Оскільки це змагання для чотирирічних коней, то приймати в ньому участь коні можуть тільки один раз в житті. Заїзди проходять кожної неділі. Так, 13 серпня провели дев’ять заїздів, у яких взяли участь 42 рисаки.

Читайте: У Київському зоопарку в мавпячому “дитячому садочку” вихованці опановують нову водну забавку (фото, відео)

Фото: КП “Київський іподром”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона