На Київ насувається буря: синоптики попередили про небезпечну погоду у 21 травня

image
20 Травня 2022, 17:45
Поділитися:

21 травня за прогнозами синоптиків у Києві очікується погіршення погодних умов. У суботу столицю накриють грози та пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Тому, киян закликали бути обережними.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на Укргідрометцентр.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

У Києві завтра очікуються грози та пориви вітру 15-20 м/с. Мешканцям міста під час сильного вітру радять щільно закрити вікна будинків, а на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у КМДА додали, що у випадку надзвичайних ситуацій, кияни можуть звернутися до комунальних служб.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині або тротуарах звертайтесь до диспетчерського КК “Київавтодор”: (044) 284-74-19.

Якщо дерево впало або зламалися гілки, необхідно дзвонити до аварійно-диспетчерської служби КО “Київзеленбуд”: (044) 272-40-18.

Раніше ми писали про те, що у столиці можливе задимлення у зв’язку з пожежами в Київській області. Зокрема, за інформацією Державного агентства України з управління зоною відчуження, наразі триває гасіння пожеж в районі КПП “Зелений мис” в Опачичському лісництві, а також біля Іванкова та с. Страхолісся за межами зони відчуження.

Також ми повідомляли, що зовсім скоро в Україні та у Києві розпочнеться пляжний сезон, тож волонтери вийшли, щоб боротися зі сміттям на прибережних зонах. Так, наприклад, небайдужі містяни прибирали сміття в Оболонському районі столиці. При цьому молоды люди пыдыйшли креативно до прибирання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua