На Хрещатику влаштують зону розваг та майстер-класів під час шкільного ярмарку

image
6 Серпня 2019, 18:28
Поділитися:

Ось уже 20 років на Хрещатику проводять загальноміський шкільний ярмарок.

Цьогоріч він відбудеться у суботу та неділю, 17 та 18 серпня. Ініціатором та організатором проведення ярмарку є КП «Міський магазин».

Зараз, коли зібрати усі необхідні до першого вересня речі можна у онлайн-магазинах, шкільний ярмарок, насамперед, це свято. Тут організовують виступи дитячих художніх колективів, покази колекцій модного дитячого одягу, розваги для дітей, свято морозива. 

На шкільному ярмарку-2019 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, розумні гаджети, книжки, зошити, яскраві обкладинки, суперручки, різноманітні ігри та багато інших цікавих і необхідних аксесуарів. Тобто все для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним, – повідомила виконувачка обов’язків директора КП «Міський магазин» Ірина Ящук.

У заході, крім київських фірм, візьмуть участь підприємці з Полтавської, Львівської, Черкаської, Київської, Тернопільської, Херсонської та Дніпропетровської областей.

Ярмарок діятиме з 09:00 до 20:00 на непарному боці  нижнього тротуару вулиці Хрещатик. 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ