На Хрещатику проведуть шкільний ярмарок

image
11 Серпня 2020, 16:36
Поділитися:

У суботу та в неділю 15 та 16 серпня, у столиці відбудеться загальноміський Шкільний ярмарок на вул. Хрещатик. Ініціатор та організатор проведення – КП «Міський магазин».

На Шкільному ярмарку 2020 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, книжки, зошити, яскраві обкладинки, різноманітні ігри, багато інших цікавих і необхідних аксесуарів – усе для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним, – наголошують комунальники.

У заході візьмуть участь підприємці з Полтавської, Львівської, Черкаської, Київської, Тернопільської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Товари шкільного асортименту високої якості також запропонують споживачам київські підприємства легкої промисловості.

Успішні покупки та гарний настрій гарантуємо всім відвідувачам Шкільного ярмарку 2020.

Важливо підкреслити, що це соціальний проєкт – завдяки залученню до участі у ярмарку безпосередніх товаровиробників та дистриб’юторів ціни будуть на 15–20 % нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі.

Коли: у суботу та в неділю з 09:00 до 20:00.

Де: непарний бік нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-А (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького) у Шевченківському районі.

Наталка Марків

 

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ