На Хрещатику фотографуються з цифровою проєкцією Посла Німеччини

image
12 Жовтня 2020, 11:18
Поділитися:

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36, з’явився артпроєкт #ВіртуальноРазом. Тут закріпили QR-код, який дає можливість зробити фотознімки з цифровою проекцією пані Посла Німеччини Анкою Фельдгузен. Цей проєкт реалізовано в рамках Тижнів Німеччини в Україні.

Долучитися до #ВіртуальноРазом та зробити фотознімки можуть усі охочі. Ті, хто візьмуть участь у вікторині Єдності на сторінці посольства в Facebook, також матимуть можливість виграти чудовий приз. Оголосять переможця на цій сторінці в прямому ефірі 19 жовтня о 14:00.

– Роз’єднаність і єдність. Знайти одне одного, познайомитись ближче – це дуже важливі теми для Німеччини цього року, адже ми святкуємо 30 років німецької єдності. Однак цього року Covid-19 у багатьох сенсах відокремив нас один від одного. Події в режимі офлайн та особисті зустрічі стало важко здійснити. Зате сучасні технології дозволяють нам наблизитися одне до одного іншими способами, – йдеться на сайті Посольства Федеративної Республіки Німеччина.

Проєкт реалізовано за організаційної підтримки посольства та Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина та партнерів: шкіл, університетів, неурядових організацій, медіа, музеїв і художніх галерей.

Також в рамках Тижнів Німеччини у Києві триває виставка та покажуть нове німецьке кіно. 

Нагадаємо, у Києві відкрили «куточок» Мюнхена.

Марія Катаєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ