На Херсонщині окупанти обстріляли автомобіль поліцейських: один правоохоронець загинув на місті, ще четверо – у важкому стані

image
20 Січня 2023, 11:48
Поділитися:

20 січня 2023 г. 11:41

Вчора, 19 січня, російський агресор здійснив обстріл поліцейського автомобіля. Внаслідок обстрілу 1 правоохоронець загинув, ще 4 його колег тяжко поранені.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Вчора, 19 січня, під час ворожого обстрілу деокупованої території Бериславського району російські окупанти обстріляли зі ствольної артилерії автомобіль миколаївських поліцейських спецпризначенців батальйону “Тавр”, – йдеться в повідомленні пресслужби Національної поліції України.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що Юрій Хижинський загинув на місці. Ще четверо його колег отримали численні осколкові травми, за життя одного із поліцейських нині борються лікарі.

“Юрію було 29 років. Свій шлях правоохоронця він розпочав у 2014 році, а через чотири роки вже захищав країну у складі роти поліції особливого призначення на сході. Колеги назавжди запам’ятають його відповідальною людиною, щирим, доброзичливим, усміхненим та гідним правоохоронцем”, – поділилися у Нацполіції України.

Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним Юрія Хижинського та глибоко сумує разом з ними. Світла пам’ять.

Читайте: Під завалами будинку у Дніпрі загинула Захисниця “Азовсталі”

Фото: пресслужба Нацполіції України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона