На Харківщині внаслідок ударів рф двоє загиблих та 28 поранених

На Харківщині внаслідок ударів рф двоє загиблих та 28 поранених
31 Грудня 2023, 12:15
Поділитися:

31 грудня 2023 г. 12:03

Увечері 30 грудня військові рф нанесли два удари по Харкову, випустивши щонайменше 6 ракет. У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, серед яких двоє підлітків. У Боровій Ізюмського району внаслідок обстрілів загинули двоє мирних мешканців – чоловік та жінка.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та інформації ГУ Нацполіції в Харківській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив Олег Синєгубов, 30 грудня о 19:00 та 19:20 ворог випустив по Харкову щонайменше 6 ракет. У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, з них 12 – перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей 14 і 16 років та іноземний громадянин.

Пошкоджені житлові будинки, будівлі готелів, приміщення закладів охорони здоров’я: Обласна клінічна лікарня, Обласна стоматологічна поліклініка, дві міські лікарні, транспорт.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“О 00:14 та 00:34 окупанти обстріляли с. Борова Ізюмського району. Пошкоджено приватне домоволодіння. З-під завалів будинку вилучили тіла жінки та 2 чоловіків. Дані встановлюються”, – повідомив очільник Харківської ОВА.

У поліції Харківщини уточнили, що “в Харкові було дві хвилі обстрілів: ракетами (встановлено, що в центр міста прилетіло дві ракети Іскандер М, в Індустріальний район – 3 ракети С300), потім БПЛА Shahed”.

Під обстрілами росіян упродовж доби перебувала Куп’янська, Дергачівська, Вовчанська територіальні громади. По населених пунктах ворог гатив з артилерії, мінометів, застосовував авіацію, зрівнюючи з землею села та селища Харківщини.

Нагадаємо, у Києві рятувальники продовжують виявляти жертв російського ракетного удару. У Шевченківському районі з-під завалів дістали ще два тіла. Станом на 11:00 ранку 31 грудня вже відомо про 21 жертву терористичної атаки рф.

Читайте: У столиці вже відомо про 21 загиблого внаслідок терористичної атаки росії 29 грудня

Фото: Facebook Олега Синєгубова

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона