На Харківщині внаслідок обстрілу протитанковою ракетою автомобіля з цивільними загинули волонтери

image
17 Червня 2023, 17:09
Поділитися:

17 червня 2023 г. 17:02

У суботу, 17 червня, російські окупанти обстріляли село Гур‘їв Козачок, що в Богодухівському районі Харківської області. Протитанкова керована ракета влучила в цивільний автомобіль, дві людини загинули.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Офісу генерального прокурора.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, 17 червня близько 10:00 на автодорозі поблизу села Гур’їв Козачок Богодухівського району російська протитанкова керована ракета влучила в автомобіль.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Наразі відомо, що загинули 53-річна жінка та 41-річний чоловік, які були волонтерами. Вони розвозили місцевим мешканцям продукти харчування та медикаменти”, – йдеться в повідомленні.

Точна кількість загиблих встановлюється.

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вчора, 16 червня, у Київській області під час повітряної атаки ворога уламками ракет було пошкоджено приватні будинки, виникла пожежа, є постраждалі, серед них дитина. Також через ракетний обстріл Київщини та загоряння лісового масиву поблизу Здвижівки почали вибухати залишені окупантами снаряди. Детонація сталася на колишніх позиціях армії рф.

Читайте: На Сумщині внаслідок ворожого обстрілу автівки з людьми загинули 6 осіб

Фото: Харківська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона