На Харківщині кількість жертв ракетного удару по селу Гроза зросла до 52 осіб

image
6 Жовтня 2023, 12:14
Поділитися:

6 жовтня 2023 г. 12:01

У Харківській області кількість загиблих внаслідок удару по селу Гроза 5 жовтня зросла до 52 осіб. Також 6 людей отримали поранення, травми серйозні.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“За уточненими даними, в с. Гроза Куп’янського району внаслідок ракетного удару загинули 52 людини, 6 людей отримали поранення”, – повідомив Олег Синєгубов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він також зазначив, що багато постраждалих перебувають у важкому стані.

Як повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, зниклі безвісті 4 особи, з них 2 дітей. Всі вони можуть бути серед невпізнаних. Правоохоронці проводять додатковий огляд місця події, відбір ДНК у родичів загиблих та зниклих безвісті та огляд тіл загиблих. Також ведеться робота щодо встановлення осіб, які можливо причетні до теракту.

Нагадаємо, 5 жовтня 2023 року ворог вдарив ракетою по будівлі у селі Гроза Куп’янського району Харківщини. У цей час у приміщенні перебувало багато цивільних людей. Після удару було відомо про щонайменше 48 загиблих, серед яких хлопчик 6 років. Вже зранку 6 жовтня російські окупанти здійснили черговий військовий злочин. Окупанти завдали ворожого обстрілу по двох районах Харкова.

Читайте: Окупанти вчергове завдали удару по Харкову, загинув 10-річний хлопчик

Фото: ДСНС України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона