На ірпінській набережній відбувся Олімпійський день для школярів (відео)

image
8 Червня 2021, 20:50
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Рух – це здорово! Під таким гаслом пройшов Олімпійський день на ірпінській набережній. Майже чверть століття це свято традиційно відзначають по всій Україні. Справжніми олімпійцями цього дня стали школярі. Організатором свята вже вкотре виступила Ірпінська ДЮСШ.

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:
«Хочеться, щоб діти позмагалися. Вони раді цим майданчикам, свіжому повітрю. Головне те, що діти будуть рухатися, адже сьогодні – всеукраїнський спортивний захід “Рух – це здорово!”».

Анатолій Ільченко, начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України:
«А ми з вами на цій чарівній Ірпінській землі, завдячуючи і міському голові, і всім, хто організовував, маємо можливість змагатися й святкувати».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я всім бажаю перемог! Якщо не складається з першого разу, ви обов’язково з другого разу будете чемпіонами. Ми вас любимо, віримо і розвиваємо наше місто в напрямку спорту для того, щоб ви мали змогу і мали бажання займатися. Удачі вам!»

Спортивний ранок розпочався з енергійної колективної розминки. Діти та вчителі зарядилися драйвом перед початком змагань.

Олімпіада розпочалася з екстремального забігу. Тим часом на футбольному майданчику змагалися юні послідовники Роналдо. А після футболу всі команди зіграли в захоплюючий стрітбол. Підтримати юних олімпійців завітала найсильніша жінка планети Ольга Лящук.

Ольга Лящук, найсильніша жінка світу, майстриня спорту України, чемпіонка світу, рекордсменка Європи:
«Наше молоде покоління теж нехай буде найсильнішим, найшвидшим, найрозумнішим і найкрасивішим. Я бажаю їм виграти. Якщо навіть вони програють, цей досвід навчить їх чогось».

Після завершення олімпіади всі діти отримали нагороди. Найкращою у футболі стала команда школи №17, у стрітболі – школа №2, а золото в забігах здобули учні школи №3.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV