На ірпінській набережній відбудуться дитячі велоперегони «Irpin Kids Bike – 2021»

image
10 Вересня 2021, 11:10
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У неділю, 12 вересня, на ірпінській набережній відбудуться дитячі велоперегони «Irpin Kids Bike – 2021». Участь у змаганнях на велосипедах, біговелах та самокатах візьмуть діти віком від 2 до 14 років. Про це повідомляє портал «Irpin Kids». Перегони будуть проведені за підтримки Ірпінської міської ради, мера міста Олександра Маркушина, компаній «Екософт» і «Планета Пластик». Генеральний спонсор – товариство «Відважних».

Змагання проводитимуться в трьох вікових категоріях: велоперегони для малюків (2–3 роки), дитячі велоперегони (3–10 років) і юніорські велоперегони (10–14 років). Кожен юний гонщик отримає пам’ятну медаль фінішера. Також на призерів і учасників гонки чекають подарунки від спонсорів і партнерів.

Офіційне відкриття змагань – о 9:00.

Нагадаємо, 17 травня на ірпінській набережній після старту міжнародного веломарафону «GRVL200 – Ірпінь» провели дитячий мінімарафон на велосипедах і самокатах «Irpin Kids Time».

Крім «GRVL200», цього року в Ірпені відбулися ще три масштабні велоподії: змагання у форматі gravel rally «Gravel Challenge», марафон «TransUkraїne – bikepacking race 2021» та перегони «Київська сотка».

16 липня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписав із керівниками товариства «Відважних» і компанії «Екософт» меморандум щодо реалізації в Ірпені нових масштабних велопроєктів та покращення велосипедної інфраструктури. За словами мера, підписанти мають «чітку мету – зробити Ірпінь велосипедною столицею Київщини». Незабаром до меморандуму приєдналася компанія «Планета Пластик».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV