На Інвестиційному форумі Києва обговорять мистецький потенціал регіону

image
10 Вересня 2019, 23:16
Поділитися:

На Інвестиційному форумі міста Києва. Що відбудеться 17 вересня в Мистецькому арсеналі, обговорять мистецький потенціал, як важливу складову туристичної привабливості, а отже – й економічного зростання регіону.

Про це повідомили в КМДА.

У рамках мистецької частини заходу відбудеться виставка робіт художників, що стали справжніми криголамами сучасного української мистецтва у світі. Це Сергій Святченко, Яна Бистрова, Марина Скугарєва, Роман Мінін, Арсен Савадов, Анатолій Криволап, Вінні Реунов, Олександр Ройтбурд, Василь Цаголов, Олег Тістол, Степан Рябченко, Юрій Соломко та Віктор Сидоренко. Більшість із них є представниками саме київської школи.

 Куратором арт-частини виступить відомий український арт-дилер Ігор Абрамович. За його словами, сучасне мистецтво в Україні перебуває на стрімкому злеті. 

«Проте як будь-яка сфера, що динамічно розвивається, мистецтво потребує постійного притоку нових ідей від зацікавленої громади. Сприяння розвитку актуального вітчизняного мистецтва – важливий крок на шляху до світової інтеграції та презентації України як держави та Київщини як регіону з неабияким культурним і соціальним потенціалом», – наголошує Ігор Абрамович.

 Мистецькі заходи цілком можуть стати справжнім «туристичним магнітом». Міжнародні й українські експерти представлять на форумі своє бачення щодо реалізації культурного потенціалу Київщини.

Читайте також: Шукай велосипедиста: У Києві з’явилася нова мініскульптурка

Читайте також: У поїздах «Укрзалізниці» можуть з’явитися паперові стаканчики

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV