На «Інтернаті» сталося ДТП за участі поліціянтів. ВІДЕО | Трибуна

image
3 Вересня 2020, 12:31
Поділитися:

Автівка правоохоронців із увімкненими проблисковими маячками спробувала розвернутися через подвійну суцільну смугу. Унаслідок цього в неї врізався інший легковик. Відео інциденту опублікував очевидиць. У броварському відділку зазначили, що автомобілі не зазнали ушкоджень, претензій в учасників руху нема.

За даними відео з реєстратора, яке виклав Максим Міхед, ДТП сталося сьогодні о 8:15. Місце – на вул. Київській, недалеко від зупинки маршруток «Інтернат».

Із запису видно, що поліційна автівка вирішила розвернутися з крайнього правого ряду у зворотній бік, виїхавши на зустрічну смугу. Коли та перетнула подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, у неї врізався легковик, що рухався цією смугою.

Перед ударом із відео можна почути різкий звук гальмування. За секунди перед зіткненням загальмували і правоохоронці. Однак із запису видно, що обійшлося незначним зіткненням.

Коментарі за вами!Питання незмінне – хто?

Опубліковано ЗупиниЛося Четвер, 3 вересня 2020 р.

Це підтвердили і в Броварському відділі поліції, мовляв механічних ушкоджень автівки не отримали. А сторони, з і слів правоохоронців, претензій один до одного не мають.

ДТП 03.09.2020

Уже за півтори години про ДТП на місці пригоди нічого не нагадувало. Фото –Дмитро Карпій, © «Трибуна-Бровари»

У відділку зауважили, що в поліційної автівки під час руху були ввімкнені проблискові маячки. Це можна побачити і на відео – миготять маячки червоного і синього кольорів.

Головне зображення – Максим Міхед

Читайте також

ДТП в Зазим’ї: п’яний водій не пропустив автівку поліціянтівБроварські поліціянти порушують права затриманих – прокуратураПоліція оголосила підозру підпалювачу авто в Броварах

Перегляди публікації: 118

Джерело: Трибуна – Бровари