На який масив у Києві найчастіше скаржаться через вандалів

image
1 Серпня 2019, 11:51
Поділитися:

Озеленювачі Подільського району планомірно будують ще один новий сквер. Але на перешкоді постійно з’являються місцеві мешканці, які не поважають працю зеленбудівців. Масив Виноградар вже давно користується недоброю славою серед комунальників через хуліганів та вандалів. Як готують нову зелену оазу у районі «Вечірньому Києву» розповіла директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько.

У нас на Виноградарі з’явився новий сквер – на розі вулиці Світлицького та проспекту Свободи, – говорить Ольга Манько. – Фінансування на його створення виділено. Там уже спланували газони, поливають їх щодня. Коли спаде спека, будемо висаджувати нові кущі, дерева, клумби, робитимемо мощення, встановлювати меблі, – розповіла «Вечірньому Києву» Директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько. – Але є проблеми. Ми кожного дня ведемо боротьбу з місцевими мешканцями, яким, вочевидь, сквер не потрібен. На впорядковану ділянку виносять будівельне сміття, паркують машини.

Крім того, на території всього «чудового» Виноградаря постійно крадуть рослини, – повідомляє Ольга Манько. – Зривають, ламають та викопують з клумб і навіть з транспортних розв’язок кущі, квіти, дерева викопують. Ламають лави. Сквер на вулиці Порика знаходиться посеред багатоповерхівок, однак ніколи немає свідків, як хулігани там кожного вечора трощать вуличні меблі. Просимо жителів Виноградаря цінувати роботу озеленювачів: не ходити по газонам, не виносити своє будівельне сміття в сквери! Давайте поважати один одного!


 

Читайте також, як оновили парк «Куренівський» та які дерева висадять на Подолі.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ