На фронт доставили 7 тон подарунків від Макарівської громади(ФОТО)

На фронт доставили 7 тон подарунків від Макарівської громади(ФОТО)
28 Грудня 2023, 14:58
Поділитися:

Макарівська громада на Київщині привітала військових необхідними речами до Різдва Христового та Нового року. Для збору подарунків були задіяні будинки культури громадиа сам збір тривав з 28 листопада.

Близько 7 тон вантажу було доставлено на лінію фронту, повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

В основному це подарунки зібрані громадою. Крім цього, було передано маскувальні сітки, сплетені волонтерами з різних куточків Макарівщини, окопні свічки, генератор, буржуйки, та дрони, що були придбані селищною радою.

В Макарівській громаді на Київщині від самого початку вирішили збирати не кошти, а дійсно необхідні речі для військових з громади, які захищають Україну. Повідомляється, що з Макарівщини боронять рідну країну понад 1000 хлопців і дівчат.

“Там хлопці постійно потребують допомоги, підтримки і уваги. Тож попереду у нас з вами ще дуже багато роботи”, – наголосив Макарівський селищний голова, який очолив команду, яка повезла подарунки на фронт.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що Кабінет Міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт про удосконалення мобілізації і військового обліку (№ 10378). Його мають розглянути у парламенті і він вже викликав серйозну дискусію.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело