На Фастівщині вогонь забрав життя двох людей (відео)

image
23 Серпня 2023, 15:14
Поділитися:

23 серпня 2023 г. 15:05

У Фастівському районі Київської області в ніч на 23 серпня виникла пожежа у приватному будинку в селі Козачка. При ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла загиблих чоловіка та жінки.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“23 серпня о 3:32 до оперативно – диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання приватного житлового будинку в селі Козачка по вулиці Шевченка Бишівської територіальної громади”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події прибули рятувальники 50-ДПРП села Бишів, 32-ДПРЧ села Макарів, 30-ДПРЧ Фастова. Сусіди попередили, що в будинку можливо перебувають двоє людей. На жаль, при ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки.

Пожежу було локалізовано о 5:04 та повністю ліквідовано о 5:56 на площі 120 кв. метрів. На місці працювали 16 бійців ДСНС та 4 одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 23 липня у Соломʼянському районі столиці на вулиці Ернста виникла пожежа на 10 поверсі 15-поверхового житлового будинку. При ліквідації займання рятувальники виявили тіло людини. Також пожежники евакуювали дві особи, постраждала ще одна людина.

Читайте: На території криміналістичного центру МВС під Києвом внаслідок вибуху загинули 4 людини

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона