На Фастівщині при пожежі в будинку помер чоловік

На Фастівщині при пожежі в будинку помер чоловік
22 Січня 2023, 14:15
Поділитися:

22 січня 2023 г. 14:02

У Київській області вчора ввечері, 21 січня, виникла пожежа у приватному будинку в селі Триліси Кожанської територіальної громади. В ході боротьби з вогнем рятувальники евакуювали чоловіка, та передали його лікарям швидкої допомоги. На жаль, постраждалий помер від серцевого нападу.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що повідомлення про задимлення приватного житлового будинку у селі Триліси по вулиці Лановій, надійшло до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району 21 січня о 18:19.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

До місця виклику направлено черговий караул 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини Фастова та сільська пожежна охорона Трилісів. По прибуттю на місце виклику встановлено, що вогонь виник в приміщенні житлового будинку.

В ході розвідки пожежники евакуювали чоловіка та передали його працівникам швидкої допомоги, але, на жаль, чоловік помер від серцевого нападу. Саму пожежу було локалізовано о 18:45 та повністю ліквідовано о 18:48.

З вогнем боролися 6 бійців ДСНС та 2 машини спецтехніки.

Нагадаємо, вночі 11 січня, у Мотовилівці Київської області виникла пожежа в приватному будинку. При ліквідації займання вогнеборці врятували чоловіка та передали його медикам для надання необхідної допомоги.

Читайте: На столичній Оболоні під час пожежі у квартирі загинув чоловік

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона