На Фастівщині підрядника підозрюють у привласненні 200 тисяч гривень на ремонті укриття в дитсадку

image
9 Серпня 2023, 20:18
Поділитися:

9 серпня 2023 г. 19:45

У Київській області правоохоронці повідомили підприємцю про підозру у заволодінні коштами громади. Підряднику, який взялася ремонтувати укриття в дитячому садочку, інкримінують внесення до документів завищених даних про виконані роботи та використані матеріали. Збитки територіальної громади експертизою встановлено у понад 200 тис. гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, підприємець уклав з управлінням капітального будівництва однієї із міських рад Фастівського району договір з ремонту укриття у дитячому садочку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що після завершення виконання робіт підрядник вніс до звітної документації завищені обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів.

Управління капітального будівництва перерахувало на рахунок підприємця бюджетні кошти згідно наданих документів.

“Згідно з висновком експертизи, збитки територіальній громаді становлять понад 200 тисяч гривень”, – повідомили в прокуратурі.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури підприємцю повідомлено про підозру за фактами привласнення чужого майна та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Нагадаємо, у Києві правоохоронці повідомили про підозру у привласненні коштів директору будівельної компанії. Керівник зобов’язався силами свого підприємства провести ремонтні роботи у бомбосховищі Святошинського психоневрологічного інтернату, а натомість підробив документи та привласнив гроші у сумі близько 80 тис. гривень.

Читайте: У Переяславі посадовця міськради та підрядника підозрюють у привласненні майже пів мільйона гривень на ремонті укриття в садочку

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона