На Фастівщині горіло складське приміщення із шинами, рятувальники ліквідували пожежу (фото)

image
15 Серпня 2023, 12:50
Поділитися:

15 серпня 2023 г. 12:44

У понеділок, 14 серпня, в смт Бишів, що на Фастівщині, сталося загорання складу шин по вулиці Гайдуківська. На гасіння пожежі було задіяно 11 одиниць техніки та понад 40 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ГУ ДСНС) України у Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“14 серпня о 19:34 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання складу шин в смт Бишів по вулиці Гайдуківська”, – розповіли у ГУ ДСНС України у Київській області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили у пресслужбі, по прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горіло складське приміщення.

“Пожежу локалізовано о 20:29 та повністю ліквідовано о 22:10 на площі 1207 кв.м. На гасіння пожежі було задіяно 11 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу”, – додали у пресслужбі.

Також наголосили, що причина пожежі встановлюється.

Раніше KВповідомила, що в Оболонському районі Києва на вулиці Бережанській виникла пожежа у складській будівлі. Займання на площі 100 кв. метрів пожежники ліквідували менше ніж за годину. Також рятувальники виявили одного чоловіка з опіками та ще одну особу з отруєнням продуктами горіння.

Читайте: У столиці при пожежі на складі на Пріорці постраждали дві людини (фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона