На дорогах столиці працюють понад 270 одиниць спецтехніки, водіїв закликають бути уважними через ожеледицю

image
10 Лютого 2024, 11:06
Поділитися:

10 лютого 2024 г. 11:02

У Києві триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами. Працюють 271 одиниця спецтехніки та 68 бригад з ручного прибирання. За прогнозами синоптиків сьогодні, 10 лютого, впродовж дня очікується мокрий сніг із переходом у дощ, на дорогах ожеледиця.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що першочергово протиожеледними матеріалами обробляють міські дороги, мости, спуски та підйоми. На дорогах ожеледицю долає 271 одиниця техніки КК “Київавтодор”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Крім того, 518 працівників у складі 68 бригад із ручного прибирання очищають від снігу та здійснюють обробку підходів до пішохідних переходів, тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Також до протиожеледної обробки на прибудинкових територіях і зелених зонах задіяні 398 працівників і 56 одиниць техніки “зеленбудів”, і фахівці та техніка керуючих компаній.

За прогнозом синоптиків, сьогодні, 10 лютого, у столиці очікується мокрий сніг із переходом у дощ, вночі та вранці ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Водіїв і пішоходів закликають враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах.

Нагадаємо, у столиці зростає захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей. Медики закликають батьків не водити дітей із симптомами хвороби до дитячих садків та шкіл.

Читайте: У Києві 10 та 11 лютого ярмарки змінять рух шести автобусних і тролейбусного маршрутів

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона