На дорогах Києва працює понад 290 одиниць снігоприбиральної техніки, водіїв закликають бути уважними

image
9 Лютого 2024, 09:32
Поділитися:

9 лютого 2024 г. 09:24

У Києві триває обробка мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами, а також розчистка доріг і тротуарів. Працюють 292 одиниці спецтехніки та 52 бригади з ручного прибирання. За прогнозами синоптиків сьогодні, 9 лютого, впродовж дня очікується мокрий сніг та ожеледиця.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що крім 292 одиниць снігоприбиральної техніки, 393 фахівці у складі 52 бригад із ручного прибирання обробляють зупинки громадського транспорту, сходи, вузькі тротуари, пішохідні переходи.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також зелені зони прибирають 659 працівників та 62 одиниці техніки “зеленбудів”. Двори та прибудинкові території обробляють протилежними матеріалами більше 3000 працівників керуючих компаній.

За прогнозом синоптиків, сьогодні, 9 лютого, на дорогах очікується ожеледиця та мокрий сніг, оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Температура повітря вночі – 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

Водіїв і пішоходів закликають враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах.

Нагадаємо, у столиці зростає захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей. Медики закликають батьків не водити дітей із симптомами хвороби до дитячих садків та шкіл.

Читайте: Столична влада планує відновити рух ділянкою метрополітену між станціями “Деміївська”-“Либідська” до вересня

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона