На Донеччині загинув депутат Київради Сергій Ільницький

image
23 Серпня 2023, 11:34
Поділитися:

23 серпня 2023 г. 11:22

У боях проти російських окупантів вчора, 22 серпня, загинув депутат Київської міської ради від фракції “Європейська солідарність”, перший заступник командувача Української добровольчої армії, командир загону “Південь” полковник Сергій Ільницький (позивний Сокіл).

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Сергій Ільницький від самого початку бойових дій перебував на фронті. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО, полковник у відставці, який пішов служити на фронт добровольцем. Був першим заступником командувача Української добровольчої армії, командиром загону “Південь” у складі 28 ОМБр, яка воює на Бахмутському напрямку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Київський міський голова Віталій Кличко, депутатський корпус Київської міської ради висловлюють щирі співчуття родині та побратимам загиблого Героя”, – написали в повідомленні КМДА.

Нагадаємо, у квітні 2023 року Сергій Ільницький став депутатом Київської міської ради. Він військовий з багаторічним досвідом, учасник АТО, доброволець, що є близьким соратником екс-нардепа, а нині командувача Української добровольчої армії (УДА) Дмитра Яроша.

Читайте: Помічник Дмитра Яроша Ільницький склав присягу депутата Київради

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона