«На долонях позашкілля світ цікавого дозвілля»

«На долонях позашкілля світ цікавого дозвілля»
30 Вересня 2024, 15:12
Поділитися:

Головна  /  «На долонях позашкілля світ цікавого дозвілля»

|  30. 09. 2024

27 вересня на масиві Незалежності відбулося свято «На долонях позашкілля світ цікавого дозвілля» з нагоди Дня позашкілля, організоване Центром позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник», який підготував різнобарвну палітру гуртків і секцій, до яких гостинного запрошує заклад.

Центр позашкільної освіти «Соняшник» – це барвистий, затишний, чудовий острівець дитинства, де квітують Натхнення, Творчість, Успіх. Тут під керівництвом мудрих, досвідчених і талановитих педагогів діти та учнівська молодь поринають у світ мистецтва й пізнання, вчаться жити за законами Справедливості й Добра, знаходять нових друзів, здобувають лідерські якості, наближають горизонти майбутньої омріяної професії. Тут, мов соняшник до сонця, гуртківці прагнуть до знань, краси, визнання, відкривають для себе магію сцени, секрети творчості. Тут кожного вислухають і зрозуміють, порадять і підтримають, оточать увагою, зігріють добрим словом, примножать щастя перемоги і розвіють смуток невдачі.

«Соняшник» – це унікальна можливість для розквіту юних талантів, спілкування, самовдосконалення, реалізації творчих планів, розширення світогляду, участі у захопливих мандрівках, конкурсах, фестивалях, виставках, відпочинку від шкільних клопотів. Станьте яскравою пелюсткою «Соняшника» – і ми зробимо ваше життя цікавим та змістовним.

Контакти ЦПО «Соняшник» можна на офіційному сайті Центру: http://sonyashnyk.in.ua/kontakty 

Фото

За інформацією управління освіти і науки БМР

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт