На день Св. Миколая депутати зберуться на черговій сесії Броварської міської ради

image
21 Листопада 2019, 15:02
Поділитися:

19.12.2019 року відбудеться 66-та чергова сесія Броварської міської ради. У порядку денному – 59 питаня. Про це йдеться у сьогоднішньому розпорядженні міського голови.

Як зазначено в документі, сесію призначили на 10:00 в приміщенні зали засідань виконавчого комітету Броварської міської ради що по вулиці Гагаріна, 15.

Перелік питань порядку денного сесії:

Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.
Про безоплатне прийняття зовнішніх мереж зливової каналізації у комунальну власність територіальної громади м.Бровари.
Про безоплатне прийняття зовнішніх мереж теплопостачання, що перебувають у власності та на балансі ТОВ «Будівельна компанія «Євромонтажбуд» у комунальну власність територіальної громади м. Бровари. 
Про безоплатне прийняття майна, що  перебуває у власності та на балансі  ТОВ «Альянс Новобуд»  у комунальну власність територіальної громади м. Бровари.
Про продовження терміну дії договору на користування складовими газорозподільної системи.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 11.04.2019 № 1332-54-07 «Про затвердження Програми прийняття безхазяйного майна та відумерлої спадщини у комунальну власність територіальної громади м. Бровари».
Про внесення змін до Програми відшкодування витрат на утримання тимчасово вільних об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Бровари, затвердженої  рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.05.2015 № 1446-54-06.
Про внесення змін до Міської програми оформлення права власності на нерухоме майно територіальної громади м. Бровари на 2019-2020 роки.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 22.08.2019 №1507-59-07 «Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари».
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 30.05.2019 №1424-56-07 «Про призначення балансоутримувачів об’єктів нерухомого майна».
Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари.
Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари.
Про затвердження Програми з припинення діяльності комунальних підприємств міста шляхом ліквідації (банкрутства) на 2020 рік.
Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Житлово-експлуатаційної контори – 4».
Про внесення змін до «Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення міста Бровари Київської області на 2019 – 2023 роки».
Про внесення змін до «Програми капітального ремонту, модернізації та утримання ліфтів у житлових будинках міста Бровари Київської області на 2019 – 2023 роки».
Про внесення змін до «Програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення території міста Бровари на період 2017-2021 років».
Про внесення змін до Програми  розвитку та збереження  зелених зон міста Бровари Київської області  на 2019 – 2023 роки.
Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин в м.Бровари на 2020-2024 роки.
Про внесення змін до Загальноміської цільової Програми з будівництва, реконструкції, встановлення та облаштування дитячих ігровиї, спортивно-ігрових та спортивних майданчиків у м.Бровари на 2018-2022 роки.
Про внесення змін до міської програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово – будівельних кооперативів у місті Бровари на 2016-2020 роки.
Про внесення змін до Програми «Питна вода міста Бровари на 2019-2023 роки.
Про внесення змін до Програми відшкодування частини кредитів, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово – будівельним кооперативам на впровадження енергозберігаючих проектів в житлово – комунальному господарстві, на 2016-2020 роки у місті Бровари.
Про внесення змін до Загальноміській цільовій програмі з облаштування та розвитку велосипедної інфраструктури у місті Бровари на 2019-2023 роки.
Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства Броварської міської ради «Оздоровчо-реабілітаційний центр» на 2020 рік.
Про затвердження міської Програми підтримки молодих сімей та розвитку молоді «Молодь Броварів» на 2020 рік.
Про внесення змін та доповнень до Програми  розвитку системи освіти м. Бровари на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018  № 1195-50-07, на 2020 рік.
Про надбавки до посадових окладів працівників освіти у 2020 році.
Про затвердження Міської програми по забезпеченню пільгових категорій населення міста Бровари лікарськими засобами та медичними виробами на 2020 рік.
Про затвердження Програми діяльності та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Броварської міської ради  «Броварський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік».
Про хід виконання міської Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2019 рік.
Про затвердження міської Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2020 рік.
Про внесення змін та доповнень до міської комплексної Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» до 2022 року.
Про внесення змін до міської програми «З турботою про кожного» на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07.
Про затвердження міської Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів м. Бровари на 2020 рік.
Про внесення змін до Положення про управління соціального захисту населення Броварської міської ради Київської області.
Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2018 року № 1222-50-07 «Про затвердження Програми «Додаткові стимули для покращення надання вторинної медичної допомоги населенню міста Бровари та відновлення матеріально-технічної бази комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області на 2019 рік.
Про затвердження Програми «Додаткові стимули для покращення надання вторинної медичної допомоги населенню міста Бровари та відновлення матеріально-технічної бази комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області на 2020 рік.
Про затвердження міської Програми  розвитку культури м. Бровари на 2020 рік.
Про затвердження структури та загальної штатної чисельності виконавчих органів Броварської міської ради Київської області.
Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед громадою міста Бровари  на 2020 рік.
Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників Броварської міської ради Київської області та її виконавчого комітету.
Про внесення змін до Положення про Центр обслуговування «Прозорий офіс» Броварської міської ради Київської області.
Про затвердження Програми діяльності та фінансової підтримки  Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2020 рік.
Про затвердження плану роботи Броварської міської ради Київської області на І півріччя 2020 року.
Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища в м. Бровари Київської області на 2020 рік.
Про затвердження Програми ведення містобудівного кадастру на  території м. Бровари  Київської області на 2020 – 2022 роки.
Про затвердження Програми розробки містобудівної документації в м. Бровари Київської області на 2020 – 2022 роки.
Про затвердження внесення змін до Детального плану території житлового кварталу в районі радіостанції.
Про припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок у користування, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, надання згоди на передачу земельних ділянок в суборенду, припинення дії договорів оренди земельних ділянок.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження термінів укладення договорів оренди земельних ділянок.
Про продовження дії договорів про встановлення особистих строкових сервітутів, припинення дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту, встановлення земельного сервітуту, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок громадянам у власність, надання в оренду, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області.
Про відмову у наданні дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою, у відведенні земельних ділянок та у наданні земельної ділянки.
Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого продажу у власність.
Про продаж земельної ділянки.
Про визнання таким, що втратило чинність рішення Броварської міської ради Київської області від 18.08.2011 року № 317-11-06 «Про затвердження Положення про надання земельних ділянок для розміщення збірно-розбірних металевих гаражів на території міста Бровари інвалідам із захворюванням опорно-рухового апарату поблизу місця проживання».
Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 28.02.2019 №1317-53-07 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Бровари на 2019 рік».
Про міський бюджет м. Бровари на 2020 рік.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed