На День Броварів відбудеться концерт зірок української естради

image
12 Серпня 2019, 13:10
Поділитися:

21-го вересня 2019 року місто Бровари буде святкувати своє 371-річчя. 

Організатори готують цікаву святкову програму, яка закінчиться концертом за участі відомих український поп-зірок та дискотекою.

Хто ж приїде в цей день в наше місто? Як повідомляють організатори, броварчани зможуть насолодитися співом таких зірок:

О 17:00 концерт відкриє театр пісні «Джерела».В 2017 році цей колектив приймав участь у восьмому сезоні ТВ-шоу «Х-Фактор» та після виконання каверу «Между нами тает лёд» групи «Гриби» про «Джерела» дізналась вся країна.

О 18:00 на броварську сцену вийде співачка «TAYANNA» .

Тетяна Решетняк, яка зараз відома під псевдонімом «TAYANNA» – українська співачка, колишня солістка групи «Гарячий шоколад». Вона є учасником конкурсу «Голос країни» та націанального відбору України на «Євробачення» в 2017-2018 роках.

«… Бо тебе кохає фантастична жінка…», саме за цим хітом глядач може згадати співачку «TAYANNA».

А далі, мабуть, жіноча половина глядачів, чекатиме на виступ співака IVAN NAVI.

Його вихід на броварську сцену запланований о 19:00.

Іван Сяркевич, відоміший під псевдонімом Ivan NAVI  — український співак, двократний номінант музичної премії YUNA: в категоріях «Відкриття року» (2017) та «Найкращий виконавець» (2018), номінант музичної премії Золота Жар-птиця в категорії «Прорив року» (2018).

2015 року став одним з учасників шоу «Співай як зірка», на Новому каналі, де Івана помітив Кузьма Скрябін. Саме він і подав ідею сценічного імені Ivan NAVI.

Якщо хтось не може згадати цього співака, то згадає по першим акордам його хіта «Це Вона. Зірка» 

Але найочікуванішим подарунком для броварчан є виступ однієї з найпопулярніших українських естрадних співачок. О 20:00 «запалювати» на броварській сцені буде Настя Каменських, яка зараз відома, як NK.

Про репертуар цієї співачки-красуні можна не писати, адже, мабуть, в Україні та і не тільки, немає жодної людини, яка б не слухала пісні співачки NK.

Ну а закінчить святковий музичний вечір в Броварах супер дискотека, яку буде вести ще один гість, DJ KONSTANTIN OZEROFF.

Ремікси Констянтина Озероффа мають всі відомі українські виконавці, і просто стояти чи сидіти під них просто не можливо. Під ці ремікси колінця будуть ритмічно дригатись навіть у найскептичніших до танців броварчан.

Тож 21:00, головна сцена Броварів, тиц-тиц-тиц-тиц, запалюємо разом з DJ KONSTANTIN OZEROFF!

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed