На COVID-19 захворіли 15 учнів і працівників закладів освіти Ірпінського регіону

image
16 Вересня 2020, 15:11
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Коронавірусну хворобу виявили у 15 учнів і працівників закладів освіти Ірпінського регіону, на самоізоляції перебувають 330 осіб. Такі дані опублікував на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин.

За його інформацією, станом на 16 вересня захворіли 9 учнів і 6 педпрацівників. На самоізоляції — 10 класів і 1 група (324 дитини), а також інфіковані співробітники навчальних закладів.

Маркушин зауважив, що деякі класи закриті до 26—27 вересня.

«З боку міської влади ми робимо все, щоб школи продовжували свою роботу і щоб Ірпінь не увійшов до «червоної зони». Зараз довиділили фінансування на закупівлю антисептиків та масок. Мета — повне забезпечення засобами індивідуального захисту всіх шкіл та дитсадків. Активісти Волонтерського штабу Ірпеня на чолі з Антоном Головенком та Діаною Бондар, голова Антивірусного штабу Ірпеня Андрій Левківський проведуть у школах лекції для учнів про санітарно-епідемічні правила та захист від інфекційних захворювань», — відзначив перший заступник міського голови.

Нагадаємо, у зв’язку зі стрімким зростанням в Ірпінському регіоні захворюваності на COVID-19 місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила низку рішень для протидії новій хвилі епідемії. Зокрема, було вирішено відновити роботу спеціальних бригад, які займаються дезінфекцією.   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV