На честь героїв у Києві та Кракові відбудеться концерт, який триватиме 35 годин

image
29 Вересня 2023, 11:54
Поділитися:

29 вересня 2023 г. 11:45

Із нагоди 30-річчя партнерської співпраці Кракова і Києва протягом 35 годин без зупинки 30 піаністів виконуватимуть “Vexations” (Турботи) Еріка Саті на двох роялях, у двох містах, двох країнах і двох світах – реальному та віртуальному.

Про це KВ дізналася із повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається, захід розпочнеться у краківському кіноцентрі “Київ” в суботу, 30 вересня, о 07:00 за київським часом і продовжиться до неділі, 1 жовтня, орієнтовно до 18:00.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Твір французького композитора “Vexations” прозвучить одночасно у Кракові та Києві 840 разів. Завдяки інтернет-сполученню в культурному кластері “Краків” у Києві з’явиться віртуальний рояль”, – розповіли у КМДА.

У пресслужбі наголосили, що з першого дня повномасштабного вторгнення Краків відкрив свої кордони та домівки українським біженцям, надавши людям прихисток і допомогу.

Раніше KВ повідомила, що Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Києві з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, який прибув до нашої країни з візитом. Президент Зеленський відзначив результати співпраці України й НАТО, у межах якої створено оборонні коаліції. Генсек Столтенберг зазначив, що Україна має потужну підтримку з боку всіх країн – членів НАТО.

Читайте: Президент Зеленський зустрівся у Києві з генсеком НАТО Столтенбергом (відео)

Фото: Вечірній Київ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона