На черзі ландшафтний парк Стугна…

image
13 Вересня 2019, 22:46
Поділитися:

За останні два -три роки невпізнанно кращими стали сквери поблизу Школи мистецтв та кінотеатру «Дружба». Завершується реконструкція парку «Венеція».

На черзі облаштування ландшафтного парку «Стугна».  Пропонуємо ознайомитися з оголошенням виконкому ВМР про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості.

Оголошення

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови КМУ від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» виконавчий комітет Васильківської міської ради повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення детального плану території для уточнення планувальної структури і функціонального призначення території ландшафтного парку Стугна в м. Васильків Київської області з метою його розгляду з подальшим затвердженням.

Документація розроблена ТзОВ «НАУКОВО ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ КИЇВ-ПРОЕКТ».

Матеріали розробленого детального плану території ландшафтного парку Стугна в м. Васильків Київської області знаходяться в приміщенні управління містобудування, архітектури та контролю за розвитком інфраструктури Васильківської міської ради за адресою: м. Васильків, вул. Шевченка, 6 на інформаційних стендах та на офіційному веб-сайті Васильківської міської ради.

Пропозиції щодо врахування громадських інтересів подаються в письмовому вигляді до управління містобудування, архітектури та контролю за розвитком інфраструктури Васильківської міської ради з дня опублікування терміном 1 (один) місяць.

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій визначити начальника управління містобудування, архітектури та контролю за розвитком інфраструктури Васильківської міської ради  Литвин Олену Володимирівну– тел. роб.: 2-48-45, 2-13-63 приймальня міського голови – тел. 2-22-51.

 

 

                                                                              

 

Джерело: Рідне місто